COVID-19 maatregelen

To Be Beautiful is weer volledig open! Wel zijn er richtlijnen van het RIVM van toepassing. Je vindt deze hier in een beknopte weergave.

Ondanks ik evengoed al de HAMcode (hygiëne, arbo en milieu) voor schoonheidsspecialisten volg, wordt er nog meer aandacht besteedt aan de hygiëne. Zo wordt de ruimte na elke klant extra gelucht en wordt alles extra goed gereinigd. Ook werk ik met een mondkapje op.

Update: Op woensdag 30 september heeft het RIVM Geadviseerd om een mondkapje te dragen. Dit geld voor zowel schoonheidsspecialisten als klanten. Vanaf heden is dus mijn vraag aan jullie om een mondkapje te dragen. Hoewel het dus niet verplicht is ga ik hierin mee met de algemene richtlijnen van de ANBOS, en stel ik het zeer op prijs als jullie een mondkapje dragen in de salon. Wanneer de behandeling in het gelaat start mag het mondkapje afgezet worden. Ik zal zoals altijd mijn mondkapje blijven dragen. Mocht u geen mondkapje mee genomen hebben dan kunt u deze voor €0,50 aanschaffen in de salon.