Prijzen & Reserveren >

Gezichtsbehandelingen

Geniet van een ontspannende gezichtsbehandeling. De gezichtsbehandelingen worden volledig afgestemd op uw huidtype en persoonlijke wensen.

Analyseren van uw huid

Het is belangrijk om uw huid goed te verzorgen zodat deze haar vitaliteit niet verliest. Om uw huid te kunnen bieden wat deze nodig heeft, is het van belang om te weten wat de conditie van uw huid is. Bij een eerste gezichtsbehandeling wordt daarom eerst uw huid geanalyseerd. Hierbij wordt beoordeeld of de huid vet, droog en/of vochtarm is, of er sprake is van onzuiverheden, rimpelvorming, overbeharing of overige huidafwijkingen. Aan de hand van deze huidanalyse wordt er een behandelplan opgesteld.

De gezichtsbehandeling

Voordat wij de huidanalyse uitvoeren, wordt als eerst de huid gereinigd. Hierna volgt een peeling, waardoor de dode huidcellen worden los geweekt. Na de peeling volgt een dieptereiniging waarbij de onzuiverheden van de huid worden verwijderd. De wenkbrauwen worden daarna naar wens geëpileerd. De behandeling wordt meestal afgesloten met een ontspannende massage, een masker en een dag- of nachtverzorging. U heeft de keus om u te laten behandelen met de producten van Extenso of PHYRIS. Uiteraard bieden wij ook gezichtsbehandelingen aan voor mannen.


<< Terug naar overzicht

Behandelingen

 • Gezichtsbehandeling Extenso 30min

  30 min. € 28,50 Reserveren >
  Reiniging van gelaat, hals en decolleté. Peeling. Verwijderen onzuiverheden. Dag of nachtverzorging.
 • Gezichtsbehandeling Extenso 60min

  60 min. € 42,50 Reserveren >
  Reiniging met borstelapparaat. Peeling, Verwijderen van onzuiverheden. Wenkbrauwen epileren. Massage van de rug nek en schouders. Masker. Dag of nachtverzorging.
 • Gezichtsbehandeling Extenso 90min

  90 min. € 72,50 Reserveren >
 • Gezichtsbehandeling IK SKIN 60min

  60 min. € 51,00 Reserveren >
 • Gezichtsbehandeling IK SKIN 90min

  90 min. € 76,50 Reserveren >
 • Gezichtsbehandeling IK SKIN 105min

  105 min. € 89,50 Reserveren >