Over de schoonheidssalon

Welkom bij To Be Beautiful!

De salon bevindt zich naast onze woning met een eigen (roelstoelvriendelijk) entree. De salon is met zorg ingericht om een rustige sfeer te creëren waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. De schoonheidssalon staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs, vakkundigheid en persoonlijke aandacht. To Be Beautiful is ANBOS gecertificeerd.


Schoonheidssalon To Be Beautiful

Over Monique

Mijn naam is Monique de Roo en ik ben de eigenaresse van schoonheidsalon To Be Beautiful. In 2010 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en in 2011 heb ik de opleiding Mode, Parfumerie en Styling Management afgerond. Daarnaast heb ik in 2014 nog een cursus huidverzorging bij mensen met kanker gevolgd van de ANBOS. Momenteel loop ik trainingen bij Ik Skin Perfection, om mij verder te kunnen specialiseren in huidverbetering.

Tijdens de behandelingen doe ik mijn best om huidproblemen zo natuurlijk mogelijk aan te pakken. Ondersteunend door goede producten en met mijn kennis en ervaring help ik uw huid gezond en stralend te houden. Gezicht- en lichaamsbehandelingen worden speciaal op uw huidtype aangepast, zodat de producten en behandelingen altijd passen bij wat uw huid op dat moment nodig heeft. Bij iedere behandeling is er altijd tijd voor ontspanning, dit is een belangrijke basis voor een mooie uitstraling.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. Of wilt u een afspraak maken? Boek dan uw behandeling via dit formulier.