Over de schoonheidssalon

Welkom bij To Be Beautiful!

In een sfeervolle salon in Ermelo beleeft u de unieke combinatie van wellness, huidverzorging en huidverbetering.

In 2017 hebben wij een compleet nieuwe schoonheidssalon laten bouwen. De salon is met zorg ingericht om een rustige sfeer te creëren waar iedereen zich op zijn gemak voelt.


In de salon zijn verschillende behandelingen te boeken van korte behandelingen zoals epileren en harsen tot uitgebreide huid-verbeterende kuren met IK Skin Perfection. Ook voor ontspanning en intensieve lichaamsmassages bent u bij ons op het juiste adres. Door het toepassen van verschillende massagetechnieken zullen vastzittende spieren verminderen of zelfs verdwijnen.

Een overzicht van de verschillende behandelingen die wij aanbieden:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Huidverbetering
  • Acne-behandelingen
  • Bindweefselmassages
  • Ontspanningsmassages
  • Beauty-behandelingen (zoals epileren en het verven van wenkbrauwen)
  • Ontharing (harsen)
  • Behandelingen voor mensen met kanker/chemo.

Voor mensen met kanker en chemo bieden wij aangepaste behandelingen aan. Behandelingen bij kanker zijn niet vanzelfsprekend. Zonder kennis van deze ziekte is het onverantwoord een behandeling of massage te geven. To Be Beautiful is gecertificeerd om mensen met kanker te mogen behandelen. Lees op deze pagina meer.

IK SKIN THERAPIST

Mijn naam is Monique de Roo en ik ben volledig gediplomeerd schoonheidsspecialiste met verschillende specialisaties in huid verbeterende behandelingen.

Sinds 2018 mag ik mij Allround IK SKIN THERAPIST noemen door de verschillende specialisaties op het gebied van huidverbetering die ik bij de IK Academy gehaald heb. Daarnaast heb ik bij NOUS Academy meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van rimpelvermindering en huidverbetering.

De natuurlijke conditie en flora van de huid is altijd het uitgangspunt. Met deze visie bouwen we aan uw innerlijke en uiterlijke gezondheid. Door verschillende factoren kan de huid uit balans raken. Om de huid naar een gezonde basis terug te brengen werken we met 100% pure, krachtige, natuurlijke producten (cosmeceuticals)

In de salon wordt gewerkt met producten van 2 verschillende merken, IK Skin Perfection en Extenso. Ik Skin Perfection wordt specifiek ingezet voor huidverbetering, huidverjonging en tegen huidproblemen zoals acne, eczeem, couperose of de zwaar belaste huid van medicatie of chemo. Extenso is daarentegen voornamelijk een huidverzorgingsmerk en uitermate geschikt  voor de ontspannende behandelingen. Echter heeft Extenso ook een Skin Improvement behandeling die geschikt is tegen huidveroudering.

Heeft u vragen of wilt u advies over uw huid? Neem dan gerust contact met mij op.

Hopelijk tot ziens bij To Be Beautiful!