Over mij en de schoonheidssalon

Welkom bij To Be Beautiful!

De salon bevindt zich naast onze woning met een eigen (roelstoelvriendelijk) entree. De salon is met zorg ingericht om een rustige sfeer te creëren waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. De schoonheidssalon staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs, vakkundigheid en persoonlijke aandacht. To Be Beautiful is ANBOS gecertificeerd.


Schoonheidssalon To Be Beautiful

Over Monique

Ik ben Monique de Roo en ik ben eigenaresse van schoonheidssalon To Be Beautiful.
Sinds 2011 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en het jaar daarna ben ik mijn eigen salon begonnen. In 2017 hebben wij een compleet nieuwe salonruimte naast ons huis laten bouwen. De salon is nu gevestigd op de begane grond zodat deze voor iedereen toegankelijk is.

In de salon zijn verschillende behandelingen te boeken van korte behandelingen zoals epileren, verven en harsen tot uitgebreidere behandelingen. Ook voor ontspanning en intensieve lichaamsmassage bent u bij mij op het juiste adres. Door het toepassen van verschillende massagetechnieken zullen vastzittende spieren verminderen of zelfs verdwijnen.

Ook huidverzorging en huidverbetering vind ik erg belangrijk hier heb ik mij daarom ook in gespecialiseerd. In de schoonheidsbranche ben je nooit uitgeleerd daarom vind ik het erg belangrijk om door te blijven leren. Het afgelopen jaar heb ik daarom veel trainingen gevolgd om de salon vernieuwend innovatief en uniek te houden. Ik heb meerdere trainingen gevolgd van het merk waarmee ik nu werk waardoor ik mij Allround IK SKIN THERAPIST mag noemen. Daarnaast heb ik bij NOUS Academy meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van rimpelvermindering en huidverbetering.

Ik werk in de salon met de producten van Extenso en IK SKIN PERFECTION.
Extenso is een huid verzorgend merk en IK SKIN PERFECTION is een huid verbeterend merk welke geen parfum, minerale olie en paraffine bevat. Dit merk is daarom geschikt voor elk huidtype waaronder ook de eczeem huid, couperose of zwaar belaste huid van medicatie of chemo. Lees hier meer over huidverzorging bij mensen met kanker

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. Of wilt u een afspraak maken? Boek dan uw behandeling via dit formulier.