Ontspanningsmassages

Heeft u rug, nek of schouder klachten of wilt u even helemaal tot rust komen en ontsnappen aan alle hectiek van het dagelijks leven, dat kan met een van onze heerlijke ontspannende massages.

Prijslijst massages

 • Ontspanningsmassage 30 min.

  30,00
  30 min.
  Ontspannende nek en rugmassage.
  Maak Afspraak
 • Ontspanningsmassage 45 min.

  45,00
  45 min.
  Ontspannende nek en rugmassage en massage van benen indien gewenst
  Maak Afspraak
 • Ontspanningsmassage 55 min.

  55,00
  55 min.
  Ontspannende nek en rugmassage en massage van benen indien gewenst
  Maak Afspraak
 • Hot stone 30

  32,50
  30 min.
  Hotstone massage van 30 minuten. Bij de hotstone massage wordt u met de handen en de hete basalt stenen gemasseerd. Dit zorgt voor een diepere ontspanning en een betere doorstroming van bloed en lymfe.
  Maak Afspraak
 • Hot stone 45

  47,50
  45 min.
  Hotstone massage van 45 minuten. Bij de hotstone massage wordt u met de handen en de hete basalt stenen gemasseerd. Dit zorgt voor een diepere ontspanning en een betere doorstroming van bloed en lymfe.
  Maak Afspraak

Klassieke massages

De klassieke lichaamsmassage is een ontspanningsmassage die gericht is op de algehele ontspanning van lichaam, geest, spieren en gewrichten. Een massage kan verschillende klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn, stijve spieren en stress tegen gaan. Het zorgt voor een verbetering van de doorbloeding en stimuleert de aanvoer van zuurstofrijk bloed en voor de afvoer van afvalstoffen. Na de massage kunt u nog een lange tijd genieten van een heerlijk ontspannen en rustgevend gevoel. De massage kan in overleg, op zachte of stevige wijze worden uitgevoerd.

Hot Stone massage

Hotstone massage's bij To Be BeautifulBij de Hotstone massage wordt u met de handen en de hete basalt stenen gemasseerd. (de stenen worden verwarmd in een hiervoor speciaal gemaakte pan de stenen worden verwarmd tot ca 55 graden). Dit zorgt voor een diepere ontspanning en een betere doorstroming van bloed en lymfe. Door de massage in combinatie met de warmte worden eventuele blokkades in het spierweefsel makkelijker opgelost. Vervolgens zorgt de warmte ervoor dat de spieren worden verwarmd en daarmee ontspannen. Daarbij wordt ook de circulatie van het zenuwstelsel gestimuleerd, wat kan leiden tot een optimale balans tussen lichaam en geest. Een Hot Stone is geschikt voor mensen met bepaalde klachten, denk hierbij aan rugpijn, slechte circulatie, stress of depressie. Maar ook gewoon om heerlijk te ontspannen.

Massages bij kanker

In 2014 heb ik een training gevolgd bij de Anbos, de vakorganisatie voor schoonheidsspecialisten, voor mensen die kanker hebben.

Kanker en de behandeling ervan kan van invloed zijn op uw uiterlijk. Bijvoorbeeld het uitvallen van de wenkbrauwen, het afbrokkelen van nagels,veel gevoeliger en droger haar. Extra aandacht en zorg voor uw uiterlijk kan dan van grote betekenis zijn omdat in deze periode ook vaak gevoelens van stress en onbehagen een grotere rol spelen.

Op emotioneel en sociaal raakvlak verandert er ook veel. To Be Beautiful kan u in dit zware proces ondersteunen door u een ontspannende massage te geven. Masseren bij kanker is echter niet vanzelfsprekend. Zonder kennis van deze ziekte is het onverantwoord een massage te geven. Er dient bijvoorbeeld rekening gehouden te worden met de verschillende vormen en stadia van kanker.

Zou u meer informatie willen? Neem dan contact met mij op.

Massagesalon

De Schoonheidssalon
De salon is zo ingericht om een rustige sfeer te creëren waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Geniet van een heerlijke ontspanningsmassage in een warme sfeervolle ruimte met kaarsen, warme olie en heerlijke ontspannende muziek. Zo droomt u gegarandeerd even heerlijk weg.

Naar alle behandelingen