Ontspanningsmassages

Hotstone massage's bij To Be Beautiful

Even helemaal tot rust komen en ontsnappen aan alle hectiek van het dagelijks leven, dat kan met een van de heerlijke ontspannende massages.

De klassieke ontspanningsmassage

De klassieke lichaamsmassage is een ontspanningsmassage die gericht is op de algehele ontspanning van lichaam, geest, spieren en gewrichten. Een massage kan verschillende klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn, stijve spieren en stress tegen gaan. Het zorgt voor een verbetering van de doorbloeding en stimuleert de aanvoer van zuurstofrijk bloed en voor de afvoer van afvalstoffen. Na de massage kunt u nog een lange tijd genieten van een heerlijk ontspannen en rustgevend gevoel. De massage kan in overleg, op zachte of stevige wijze worden uitgevoerd.

Hot Stone massage

Bij de Hotstone massage wordt u met de handen en de hete basalt stenen gemasseerd. (de stenen worden verwarmd in een hiervoor speciaal gemaakte pan de stenen worden verwarmd tot ca 55 graden). Dit zorgt voor een diepere ontspanning en een betere doorstroming van bloed en lymfe. Door de massage in combinatie met de warmte worden eventuele blokkades in het spierweefsel makkelijker opgelost. Vervolgens zorgt de warmte ervoor dat de spieren worden verwarmd en daarmee ontspannen. Daarbij wordt ook de circulatie van het zenuwstelsel gestimuleerd, wat kan leiden tot een optimale balans tussen lichaam en geest. Een Hot Stone is geschikt voor mensen met bepaalde klachten, denk hierbij aan rugpijn, slechte circulatie, stress of depressie. Maar ook gewoon om heerlijk te ontspannen.

Massagesalon

De salon is zo ingericht om een rustige sfeer te creëren waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Geniet van een heerlijke ontspanningsmassage in een warme sfeervolle ruimte met kaarsen, warme olie en heerlijke ontspannende muziek. Zo droomt u gegarandeerd even heerlijk weg.


<< Terug naar overzicht

Behandelingen