Lieve klanten, per 1 juni zijn alle behandelingen van het merk Extenso komen te vervallen. Op dit moment werk ik enkel met het merk IK Skin Perfection.

Definitief ontharen (laserontharing)

Per 14 Oktober zal Victoria van Victorious Laser & Beauty starten in de salon met Laseren.

Victoria zal eens in de 6 weken langs komen om te laseren. Het is mogelijk om vanaf nu afspraken in te plannen.

Elysion Pro Er wordt gewerkt met een medisch toestel met een hoog, energetisch, pulserend toestel van Cocoon Elysion Pro. Dit toestel is het veiligste en meest effectieve toestel op de markt. Bovendien werkt het ook vrijwel pijnloos.

Voor wie is definitieve ontharing geschikt?

Haargroei is bij elke persoon anders. Er spelen hierbij verschillende factoren een rol zoals leeftijd, erfelijke factoren, medicatie, ea. Alle huid- en haartypes kunnen onthaard worden, ook zongebruinde huiden.

Witte haren zijn niet te behandelen met lasertherapie, omdat deze geen of weinig melanine bevatten. Blonde haren daarentegen zijn wel te behandelen.

Tijdens zwangerschappen worden er geen laserbehandelingen uitgevoerd.

Bij laserontharing wordt het pigment in de haren via hoog energetische energiepulsen omgezet in warmte om de haarzakjes te vernietigen. Het haartje sterft af, wordt afgestoten door ons lichaam en we zijn er voorgoed van verlost. Vier weken voor de behandeling mag je niet epileren, zonnen of zelf bruinende producten gebruiken. Het is de bedoeling dat je je huid op de dag van de behandeling ook vrij houdt van make-up, deodorant of oliën.

Voor een optimaal resultaat vragen we om voor elke sessie de haartjes nog een laatste keer weg te scheren. Ook na het laseren mag er geschoren worden. Harsen mag NIET, omdat er dan miniscule wondjes veroorzaakt worden die de groei van de haren dan weer opnieuw kan stimuleren.

Kort na de lasersessie kan de behandelde zone roodheid of een lichte zwelling vertonen. De huid zal zichzelf kort na de behandeling herstellen. Er zijn steeds vier tot acht behandelingen nodig om tot een geheel resultaat te komen en de huid dus volledig haarvrij te krijgen.

Inschrijven definitief ontharen (14 oktober)