IK Medikal gezichtsbehandeling voor mensen met kanker, chemo, bestraling of zware medicatie

In 2014 heb ik een training gevolgd bij Anbos, de branche organisatie voor schoonheidsspecialisten. Tijdens deze training heb ik geleerd wat de mogelijkheden zijn tijdens de behandeling van kanker.

Kanker en de behandeling ervan kan van invloed zijn op uw huid, haar en nagels.
In 2019 werd ik in mijn privé leven geconfronteerd met kanker. Dat er veel veranderd zowel lichamelijk als op emotioneel vlak dat wist ik wel, maar om het van dichtbij mee te maken was vrij heftig, “mooi” en leerzaam.
Tijdens deze roller coaster werd ik benaderd door het St Jansdal door de stichting Look Good Feel Better. Deze stichting geeft workshops aan mensen met kanker. Tijdens zo’n ochtend krijgen de mensen uitleg over de mogelijkheden op het gebied van huid, haar en make -up. Samen met visagisten en een kapster/haakwerk specialist geven we deze mensen advies. De ochtend staat in het teken van ongedwongen, gezellig samen zijn. Tijdens deze workshops heb ik ook veel ervaring op mogen doen op het gebied van ziek zijn en de verandering van je huid en lichaam.

In de salon bent u daarom van harte welkom voor een behandeling op maat. To Be Beautiful werkt met de mooie producten van Ik Skin Perfection. Alle producten zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen huidbelastende stoffen zoals sulfaten, parabenen, minerale oliën, geur en kleurstoffen en bevatten geen hormoonontregelende stoffen.
Ik kan u in dit zware proces ondersteunen met een prettige behandeling met de juiste producten en de juiste kennis.

Mocht u meer informatie willen, of een behandeling (voor iemand) willen boeken. Neem dan gerust contact met mij op.

Behandeling IK Medikal

We starten de behandeling met een intake gesprek, hierbij kunt u de wensen kenbaar maken en na de uitleg start ik de behandeling met een milde reiniging. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de producten van Ik Skin Perfection. De producten van Ik Skin Perfection zijn geschikt voor de veeleisende huid die veranderd is onder invloed van chemo en de medicatie. De nadruk van de behandeling zal liggen op het hydrateren, kalmeren en ontspannen van de huid.

Voor een meerprijs is het mogelijk om de Award Winning Silky Organic Recover Box, die speciaal is ontworpen voor mensen met kanker, aan te schaffen.
Deze box bevat de producten die ik ook tijdens de behandeling gebruik en die je gaan helpen om de huid weer prettig aan te doen voelen.

Prijs van de behandeling €55,-
Prijs van de behandeling inclusief box van €100,- voor €90,-

Prijslijst Medikal

  • IK Medikal (bij chemo en zware medicatie)

    55,00
    60 min.
    Deze behandeling is speciaal voor de veeleisende huid die veranderd is onder invloed van chemo of zware medicatie. De nadruk van de behandeling zal liggen op het hydrateren, kalmeren en ontspannen van de huid. Meer informatie
    Maak Afspraak