Huidverbetering met IK Skin Perfection

Wilt u het allerbeste voor uw huid? Dan is een gezichtsbehandeling met IK Skin Perfection een absolute aanrader.

Less is more met IK Skin:

 • IK Skin Staat voor Respect, Liefde en Bescherming voor de huid en de natuur.Deze elementen staan centraal bij de ontwikkelingen en innovatieve, hoogwaardige cosmetica.
 • IK Skin kiest bewust voor een productlijn zonder overbodige toevoegingen, zoals parfum, kleurstoffen, parabenen en chemicaliën, zodat de huid niet onnodig belast wordt.
 • IK Skin bestaat uit enkel 100% klinisch bewezen ingrediënten. Omdat de werkstoffen die erin zitten alleen natuurlijke en actieve werkstoffen zijn heet het een groene cosmecutical.
 • IK Skin staat voor transparantie, betrouwbaarheid en vermijden huidonvriendelijke ingrediënten in onze producten.


IK Skin Perfection is uitvoerig getest en is dierproefvrij.

Het research en development team is een van de beste in Europa en bestaat uit farmaceuten en dermatologen. Doordat zij dagelijks onderzoek doen naar de meest unieke en innovatieve ingrediënten kunnen ze met IK Skin Perfection de hoogst haalbare kwaliteit bieden.

Prijslijst IK Skin behandelingen

 • Beautiful skin: Classic

  57,50
  60 min.
  Huidanalyse, Reiniging met Silk of Foam, Verwijderen van onzuiverheden,  Scrub of Peeling, Massage (15 min.) van het gelaat, Masker, 24h crème
  Maak Afspraak

4 fasen RESET programma

Bij IK werken we volgens een unieke methode die zich concentreert op het herprogrammeren van de huid om deze terug te brengen naar haar natuurlijke conditie en huidflora. In vier fasen brengen we uw huid naar een gezonde, stralende huid.

Fase 1 RESET

Alleen gebruik milde producten

In fase 1 maakt de huid op milde wijze kennis met de producten van IK Skin Perfection.

Tijdens deze fase resetten we de huid. De huid kan er nog zo gezond uit zien maar toch is het belangrijk om de huid terug te brengen naar de natuurlijke huidconditie en huidflora. We herstellen de PH waarde van de huid en ontdoen de huid van afvalstoffen. Op deze manier creëren we een gezonde basis voor de huid om deze zichtbaar te verbeteren.

Tijdens de eerste fase kan de huid te maken krijgen met afkickverschijnselen. Deze afkickverschijnselen uiten zich door bijvoorbeeld onzuiverheden of bultjes. Dit is niet erg, het is juist een teken dat de huid zich aan het ontgiften is en zelf weer aan de slag gaat om een mooie huid te creëren.

Bij de eerste fase word er veel tijd en aandacht besteed aan de huidanalyse. De combinatie van de huid analyse en de milde effectieve behandeling die volledig is afgesteld op het huidindicatie thuisverzorgingsprogramma zorgt ervoor dat de huid in balans word gebracht.

Fase 2 REPAIR

Kenmerkt zich door intensieve dubbele reiniging en milde kennismaking met serum infusions.

In fase 2 hebben we de huid terug gebracht naar haar natuurlijke basis.

Tijdens fase 2 gaan we de huid herstellen en bouwen we het conditieniveau van de huid verder op.

Dit doen we door de huid dieper te reinigen en de huidconditie de optimaliseren.

Met behulp van ondersteunende producten optimaliseren we de huidconditie en bouwen we de huid stap voor stap op.

Fase 3 RENEWED

Huid word intensiever behandeld om de doorbloeding en opname van actieve werkstoffen extra te stimuleren. 

In Fase 3 zal structurele huidverbetering plaatsvinden  doordat de huidproblemen en huidwensen doelgericht worden aangepakt.

De reiniging van de huid word uitgebreid met het VITALIZe + mask, de huid word zowel in de salon als thuis intensief behandeld.

De hoogwaardige formules zijn erop gericht om specifieke wensen te behandelen of problemen te verhelpen of te verminderen.

Deze fase verbetert de huidkwaliteit, vermindert huidproblemen en zorgt voor een intensief verzorgde huid.

Fase 4 MAXIMUM

IN fase 4 gaan we voor blijvende maximale huidverbetering door gebruik te maken van huidolien en fruitzuren.

Fase 4 is gericht op de perfecte huidconditie. Hierbij doen we er alles aan om de huid op de juiste conditie te houden en te beschermen tegen weersinvloeden, UV straling en huidveroudering.

De huid wordt op een ontspannen en effectieve wijze behandeld.

Deze behandeling staat in het teken van zachte geursensatie, luxe comfort en welbehangen.