Epileren en wenkbrauwen of wimpers verven

Epileren zorgt ervoor dat de haren tot wel 3 weken lang weg blijven. Bovendien groeien de haartjes daarna dunner en fijner terug waardoor deze minder zichtbaar zijn. Wij bieden een vakkundige behandeling waarbij er rekening gehouden wordt met uw specifieke haargroei, huidtype en natuurlijk uw wensen.

Prijslijst wenkbrauwen en wimpers

 • Wenkbrauwen epileren

  12,00
  10-20 min.
  Epileren en modelleren geeft u een verzorgde uitstraling.
  Maak Afspraak
 • Wenkbrauwen verven

  12,50
  10-20 min.
 • Wenkbrauwen epileren + verven

  22,50
  30-35 min.
 • Wimpers verven

  14,00
  20-25 min.
 • Wenkbrauwen verven + wimpers verven

  22,50
  30-35 min.
  Door wimpers en wenkbrauwen te verven, gaan ogen meer spreken.
  Maak Afspraak
 • Wenkbrauwen epileren + wenkbrauwen en wimpers verven

  28,00
  45-50 min.

Epileren of verven wenkbrauwen

Wenkbrauwen en wimpers zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking, daarnaast geeft het epileren en modelleren u een verzorgde uitstraling.

Door te Epileren verwijderen we het haar inclusief de haarwortel (met behulp van een pincet). Nauwkeurigheid is hierbij erg belangrijk, om die reden wordt er bij To Be Beautiful geen hars gebruikt bij het epileren. Epileren is ook goed mogelijk bij een gevoelige huid.

Door wenkbrauwen te epileren ontstaat er een opener en vriendelijker blik. Ook kan het hierdoor lijken of de oogleden iets gelift zijn.

Wenkbrauwen en wimpers verven

Door wimpers en wenkbrauwen te verven, gaan ogen meer spreken. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven dus een uitkomst. En naarmate je ouder wordt, worden de haren van de wenkbrauwen vaak lichter (met name aan de uiteinden). Door de wenkbrauwen te verven wordt dit gecorrigeerd waardoor de wenkbrauw weer een mooi geheel wordt. De kleur wordt naar wens aangepast op de haarkleur, wees dus niet bang dat het te donker gaat worden, hier wordt nauwkeurig naar gekeken.

Wimpers

Het grote voordeel van het verven van wimpers, is dat de wimpers beter zichtbaar worden en hierdoor meer gaan spreken, ook zonder verdere make-up. Sterker nog, met verven van de wimpers zit een daarna aangebrachte mascara nog mooier en zullen de wimpers nog voller lijken. Verven is ook ideaal voor mensen die slecht mascara verdragen of op vakantie gaan! Meestal worden wimpers zwart geverfd, maar bruin is ook heel goed mogelijk.

RefectoCil verf

Voor het verven van de wimpers en wenkbrauwen gebruiken wij de producten van RefectoCil. Deze producten zijn op basis van plantenextract en geheel veilig. Hiermee is het ook schikt voor gevoelige ogen en huid. Daarnaast zorgt het voor een perfecte tint met een natuurlijke uitraling, met geaccentueerde ogen. Tot wel zes weken optimaal resultaat en volledig waterproof.
Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op of bekijk de website van RefectoCil (Engels).

RefectoCil