Behandelingen en massages voor mensen met kanker

In 2014 heb ik een training gevolgd bij de Anbos, de vakorganisatie voor schoonheidsspecialisten, voor mensen die kanker hebben.

Kanker en de behandeling ervan kan van invloed zijn op uw uiterlijk. Bijvoorbeeld het uitvallen van de wenkbrauwen, het afbrokkelen van nagels,veel gevoeliger en droger haar. Extra aandacht en zorg voor uw uiterlijk kan dan van grote betekenis zijn omdat in deze periode ook vaak gevoelens van stress en onbehagen een grotere rol spelen.

To Be Beautiful helpt de kwaliteit van de huid te verbeteren, geeft schoonheidsbehandelingen voor gezicht, handen en voeten, en stylingsadviezen over make-up, huid-, nagel- en voetverzorging.

Op emotioneel en sociaal raakvlak verandert er ook veel. To Be Beautiful kan u in dit zware proces ondersteunen door u een ontspannende massage te geven.
Masseren bij kanker is echter niet vanzelfsprekend. Zonder kennis van deze ziekte is het onverantwoord een massage te geven. Er dient rekening gehouden te worden met de verschillende vormen en stadia van kanker.