Lieve klanten, per 1 juni zijn alle behandelingen van het merk Extenso komen te vervallen. Op dit moment werk ik enkel met het merk IK Skin Perfection.

Behandelingen en massages voor mensen met kanker en chemo

In 2014 heb ik een training gevolgd bij Anbos, de branche organisatie voor schoonheidsspecialisten. Tijdens deze training heb ik geleerd wat de mogelijkheden zijn tijdens de behandeling van kanker.

Kanker en de behandeling ervan kan van invloed zijn op uw huid, haar en nagels.
In 2019 werd ik in mijn privé leven geconfronteerd met kanker. Dat er veel veranderd zowel lichamelijk als op emotioneel vlak dat wist ik wel, maar om het van dichtbij mee te maken was vrij heftig, “mooi” en leerzaam.
Tijdens deze roller coaster werd ik benaderd door het St Jansdal door de stichting Look Good Feel Better. Deze stichting geeft workshops aan mensen met kanker. Tijdens zo’n ochtend krijgen de mensen uitleg over de mogelijkheden op het gebied van huid, haar en make -up. Samen met visagisten en een kapster/haakwerk specialist geven we deze mensen advies. De ochtend staat in het teken van ongedwongen, gezellig samen zijn. Tijdens deze workshops heb ik ook veel ervaring op mogen doen op het gebied van ziek zijn en de verandering van je huid en lichaam.

In de salon bent u daarom van harte welkom voor een behandeling op maat. To Be Beautiful werkt met de mooie producten van Ik Skin Perfection. Alle producten zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen huidbelastende stoffen zoals sulfaten, parabenen, minerale oliën, geur en kleurstoffen en bevatten geen hormoonontregelende stoffen.
Ik kan u in dit zware proces ondersteunen met een prettige behandeling met de juiste producten en de juiste kennis.

Mocht u meer informatie willen, of een behandeling (voor iemand) willen boeken. Neem dan contact met mij op.