De productlijnen: Phyris, Extenso en Better Waxing

Bij To Be Beautiful wordt er gebruik gemaakt van 2 verschillende productlijnen; Extenso en Phyris. Beide hebben hun eigen ingrediënten en beide zijn uitermate geschikt om uw huid een optimale verzorging te bieden. Hieronder kunt u lezen over de verschillende 2 lijnen.

Phyris

Phyris productenPhyris is een eigentijds innovatief merk en één van de trendsetters van high-tech cosmetica.

Het merk Phyris Facial Skincare is gebasseerd op een 3-fasen huidverzorgingsconcept dat bestaat uit reinigen – activeren – verzorgen, een vooruitstrevende methode die ontwikkeld is in nauwe samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers van over de hele wereld.

Het goed doordachte concept van Phyris is superieur ten opzichte van de conventionele verzorgingsmethoden. Want Phyris biedt voor elke cosmetische behoefte exact de juiste producten voor reiniging, activering en verzorging.

In de huidverzorgende producten van Phyris zijn vochtherstellende factoren, plantenextracten, vitaminen en plantaardige oliën volgens de laatste high-tech methodes zo geperfectioneerd, dat ze uw huid optimaal verzorgen. Deze exclusieve producten zijn onderverdeeld in diversen huidverzorgings- lijnen: high-tech huidverzorging met plantaardige extracten en thermale elementen.
Er zijn verschillende productlijnen en door de verschillende lijnen is er voor elke huid een geschikt product, zelfs voor de meest gevoelige huid die neigt naar allergieën.

Meer weten over Phyris? Neem dan Contact op of bekijk de website van Phyris.

Extenso

Extenso productenHet uitgebreide assortiment van Extenso Skincare biedt een breed scala aan hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor alle huidtypen en alle leeftijden. Extenso Skincare werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde, huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten en vitamines. De producten bevatten geen minerale oliën. Als alternatief voor paraffinum liquidum of silicon oil worden plantaardige oliën, bijenwas en sheabutter gebruikt. Alle “stay-on” producten zijn vrij van parabenen, in plaats daarvan wordt gewerkt met natuurlijke conserveringsmiddelen. Er worden geen dierlijke ingrediënten gebruikt en de Extenso Skincare producten worden niet op dieren getest.

Ook voor mannen!
Extenso for Men is een compacte, maar complete huidverzorgingslijn afgestemd op de specifieke eisen van de mannenhuid. De lijn bestaat uit zes unieke, hoogwaardige producten die de mannenhuid optimaal verzorgen en beschermen.
Lees meer over mannenbehandelingen

Meer weten over Extenso? Neem dan Contact op of bekijk de website van Extenso Skincare.

 

De professionele producten die wij in de salon gebruiken kunt uw ook gebruiken voor thuisgebruik. Zo kunt u maximaal resultaat voor uw huid behalen.

Better Waxing Technology

BetterWaxing productenVoor het harsen werkt To Be Beautiful met de producten van Better Waxing.
Kenmerkend van deze wax is het extreem lage smeltpunt en dat het uitsluitend hecht aan de haartjes. Door de lage werktemperatuur en de speciale samenstelling is het geschikt om de meest gevoelige huid te harsen zonder hevige irritatie. Daarnaast zorgt dit voor meer comfort tijdens het harsen. Deze hars wordt net als een normale filmhars aangebracht met een spatel en verwijderd de haartjes zonder harsstrips. Lees meer over waxing/harsen